Branko

Samo zamislite se, koliko svobodneje se boste premikali, če ne boste nosili težke torbe ali za seboj vlekli težkega kovčka.

Branko je prvi popolnoma samostojen voziček, ki brezhibno deluje v še največjih množicah, s pomočjo pametnih algoritmov zazna in se izmika oviram, in za pravilno delovanje ne potrebuje nobene zunanje naprave. Voziček se poveže z vašim pametnim mobilnim telefonom in lahko počne neverjetne stvari. Nanjo lahko odložite razne torbe, vrečke iz trgovine ali morda potovalni kovček, možnosti so neskončne.

Branko ni navaden voziček, Branko je avtonom robotski družabnik, ki vam sledi kamorkoli greste in olajša premikanje od A do B. Branko je dovolj pameten, da vedno sledi samo vam in se izogne vsem oviram na svoji poti. Branko je kot nalašč za vsak trenutek: razbremeni vas na poti v službo, v šolo, na letališču ... možnosti so res neskončne. Samo zamislite se, koliko svobodneje se boste premikali, če ne boste nosili težke torbe ali za seboj vlekli težkega kovčka.

Branko ni samo navaden voziček. Baterija, ki napaja Branka je lahko odstranljiva, in tudi lahko služi za polnjenje pametnih mobilnih telefonov in prenosnih računalnikov - vsebuje USB izhode, da bodo vse vaše elektronske naprave stalno v pripravljenosti. Dodatno, je Branko opremljen z edinstvenimi kolesi, ki omogočajo izjemno nadzorovano, gladko in stabilno večsmerno gibanje. S kolesi krmili krovni računalnik, ki se naslanja na uporabo najnovejše tehnologije, da optimizira svoje gibe in skrbi za nemoteno premikanje.

Avtonomna funkcionalnost Branka je neprimerljiva in ne zahteva nobenih dodatnih zunanjih naprav. Vse kar potrebujete je Branka in pametni mobilni telefon, in sledil Vam bo kamorkoli greste; ali ste na letališču ali greste v šolo. Branko vam bo olajšal prevoz prtljage v različnih situacijah.

Branko je bil napravljen v sodelovanju s ŠC Ptuj VSŠ

Logotip ŠC Ptuj VSŠ