Zavod Atomnius

Sožitje drznosti in inovativnosti

Storitve

Boj brez tveganja zmagovalcu ne prinese slave.

Poslanstvo

Naše geslo oziroma moto se glasi »Sožitje drznosti in inovativnosti«. Z dolgoletnimi izkušnjami, pridobljenim znanjem in zaupanjem bomo razvijali kvalitetne in inovativne storitve.

Vizija

Naša vizija je biti podjetje, ki ga sestavljajo zaposleni, ki s svojim znanjem, timskim delom in kakovostnimi storitvami uspešno obvladujejo izzive sedanjosti in prihodnosti

Kakovost izdelave

Glavno vodilo je, da morajo biti vsi izdelki, tako trenutni kot prihodnji, napravljeni po najvišjih standardih kakovosti in zanesljivosti. Kakovost se začne pri ugotavljanju in interpretaciji želja kupcev in se konča pri prilagoditvi in izdelavi izdelkov, namenjenih prav tem podjetjem in končnim potrošnikom.

Inovativne rešitve

V zavodu razvijamo novo, do sedaj nevideno, programsko in strojno opremo, za boljši jutri.

Izdelava spletnih strani

Se odločate o izdelavi spletne strani in ste zadeli ob trdo steno? Lahko Vam pomagamo, pošljite povpraševanje in se bomo dogovorili za unikatno izdelano spletno stran. Skrbeli bomo za njeno nemoteno delovanje in posredovali ob težavah. S strankami gradimo na dolgoročnem sodelovanju.

Tehnična podpora

Ste kdaj bili v časovni stiski, in kot bi usoda želela, Vam je tehnika zatajila. Tukaj smo, da Vam pomagamo obrniti dan na pravo pot, naš kader ima večletne izkušnje na področju informacijske tehnologije. Nudimo podporo na daljavo in ob resnih težavah pridemo na dom.